Denne uken kjører vi kampanje på grønne planter OG hollandsk uke med 3 for 2 på alle snittblomster i bunt!

50% på grønne inneplanter

Grønne planter gir et friskt og behagelig inneklima. Hos oss finner du plantesorter som passer til alt fra en mørk krok til en solfylt vinduskarm. Noen skal ha mye vann, mens andre klarer seg med mindre. Kunsten ligger nemlig ofte i rett plassering og riktig mengde vann. Enkelte planter renser inneluften for flyktige organiske gasser, samt tilfører luften oksygen. Nå har vi fylt på med masse fantastiske grønne inneplanter og gir deg 50% hele kommende uke.

Du trenger ikke ha grønne fingre for å få til frodige planter. De fleste planter skal tørke opp mellom hver gang de vannes og er veldig glad i romtemperert vann. Litt gjødsel i vinterhalvåret gjør godt. Dessuten er plantene glad i en jevnlig dusj med sprayflaske og du kan gjerne tørke støv av dem i blant.

Hvis potten etterhvert blir for liten, anbefaler vi at du planter over i en større potte slik at planten får utvikle seg og trives. Disse tipsene er generelle, men for råd om riktig stell av de ulike plantene står Lise klar til å hjelpe deg!

3 for 2

3 for 2 på alle buntblomster!

I binderiet har jentene bestilt opp masse fantastiske buketter og du får 3 for 2 på alle. Benytt anledningen til å friske opp hjemmet med både friske blomster og grønne inneplanter:-)

Tilbudet gjelder fra tirsdag 24/9. Velkommen til en hyggelig handel!