Hagesenter

Og mye mye mer!

I vårt hagesenter har vi et bredt utvalg av produkter, alt fra planter og snittblomster til krukker, hageredskaper og kortreiste matprodukter. Vi har egen pet-avdeling med alt til hund og katt, og egen kafé med påsmurt, salater og bakst. For ikke å glemme den gode kaffen. Velkommen til oss på Oddernes Gartneri.

Uteplanter skaper vakre uterom. Utvalget er enormt. En rekke forskjellige typer hekk, klatreplanter, stauder, prydbusker, urter og bærvekster, fantastiske trær. Kom innom vår egen uteavdeling, så hjelper vi deg så gjerne.

Sørlandets største utvalg i utekrukker. Fra smått til stort i alle mulige farger og materialer. Vi har også et stort utvalg frostsikre krukker.

Snittblomster og buketter skaper luksus i hverdagen og hva er vel hyggeligere enn å glede noen med en bukett? Utvalget følger årstidene. Våre blomsterdekoratører står klar til å hjelpe deg – enten med å lage en personlig bukett eller gavepakke ferdige buketter. Uten tillegg i prisen så klart!

Inneplanter skaper et levende, mer organisk hjem og gir bedre luft. Om du er på utkikk etter store eller små planter finner du helt sikkert noe du liker hos oss – utvalget er stort i både grønne og blomstrende inneplanter.

Potter og vaser gjør mye for inntrykket når du innreder med planter og blomster. Vi har et godt og variert utvalg i både inne- og utepotter og vaser. Kom innom oss for blomsterkasser, ampler, krukker og vaser.

Sesongplanter følger årstidene og vi hjelper deg med å finne uteblomster etter sesong. Vi har stort utvalg til blomsterkasser og de store krukkene. Planter, kranser, lykter og lys til graven får du også hos oss.

Oddernes Kafé kan du få deg varm lunsj, en kaffe i farta, deilige bakevarer fra Moseid og ferskt brød. Og mye mye mer! På sommeren kan du nyte maten utendørs på vår flotte terrasse.

Å dyrke selv er gøy. Enten du dyrker i drivhus, i vinduskarmen eller på terrassen så finner du det du trenger hos oss. Velg blant krydderurter, grønnsaker og blomster. Vi forhandler også drivhus.