Julen nærmer seg med stormskritt og vi har endevendt butikken for å lage jul hos oss på Oddernes gartneri.

Lager magisk jul

– Hvert år bygger vi julebutikk, men i år benytter vi også anledningen til å legge om ruta i butikken, slik at våre kunder får en bedre totalopplevelse, forteller daglig leder Helge Røsstad.

Lager magisk jul på gartneriet

Steffen Jørgensen og Helge Røsstad bygger om butikken før jul. – De gleder seg til å vise frem julebutikken når den er klar.

I denne ombyggingen flyttes dyreavdelingen slik at vi får samlet hagemøblene i én stor avdeling, samt at vi gjør dyreavdelingen mer tilgjengelig for de som ønsker å handle der. – Snittavdelingen skal også oppgraderes, nå blir det helhetlig og bra her, sier Helge fornøyd.

Jul på gartneriet

Vi lager tradisjon tro god, gammeldags jul på gartneriet. Det er en krevende prosess, men heldigvis har vi mange dyktige dekoratører og håndverkere som jobber jevnt og trutt og gjør det hele mulig. Det blir en brå overgang mellom sesongene, men vi forsøker alltid å gjøre ombyggingen så smidig som mulig.

-Nå bygger vi lysrom for å vise frem lysdekorasjoner. Lysrommet har blitt populært de siste årene og spesielt de minste synes det er spennende. Vi setter også opp sleden og nissens postkasse, hvor barna kan poste sine ønskelister. Nytt av året er vårt nyinnkjøpte nissefly, det har et vingespenn på hele tre meter, smiler vår daglige leder fornøyd.

oddernes-gartneri-juleby

Med juleby, julepynt og dekorasjoner er Oddernes gartneri blitt et komplett julehus der hele familien kan gå på oppdagelsesferd i våre magiske utstillinger.  Vi har selvsagt også et stort utvalg i juleblomster og kunstige juletrær, samt  kafé med fersk julebakst fra Moseid hver helg.

– Nå er vi spente og gleder oss til å presentere julebutikken for dere!

Tilbud kommende uke (43):

  • 50% på alle grønne inneplanter
  • Fjorårets julevarer 50% (siste sjanse denne uken!)
  • 2-greinet orkidée kr 99,90,-