På gartneriet har vi et stort utvalg juletre, både kunstige og ekte, kortreiste. Du vil også finne alt du trenger for å pynte det – her gir vi deg inspirasjon fra et klippe av våre medarbeidere.

Mitt juletre

-Treet mitt heter Scandia Slim og er 210 cm høyt. Jeg valgte et smalt tre fordi det står i en leilighet med mindre stue. Stilen min både på juletre og ellers i julepynt, vil jeg si, er klassisk-elegant med innslag av naturmaterialer. Jeg liker å bryte hvitt og klart glass med kongler, mose og annet hva naturen byr på. Levende lys er et absolutt MÅ HA i desember forteller vår blomsterdekoratør Linda Brandsnes Nordaunet.

Mitt juletre  Mitt juletre

Mitt juletre

-Hjemme hos meg er det overvekt på rødfarge. Jeg har samlet julepynt fra jeg var ei lita jente. Her er også en blanding av gammelt og nytt, som masse arvede glasskuler fra bestemødre. Ikke en kvist ledig, masse masse pynt. Jeg handler alltid de rareste figurene på tur til Holland, London, og på julemarkeder i utlandet, sier vår blomsterdekoratør Anette Fjellestad om sitt tre.

Mitt juletre  Mitt juletre

Mitt juletre

-For meg er det første år med eget juletre, og jeg var helt sikker på at jeg skulle gå for ekte. Men jo mer jeg så på de kunstige, jo mer fristet ble jeg. Så da ble det kunstig likevel! Jeg falt for denne modellen fordi den er litt uperfekt og rufsete, og den har så flotte greiner som kulene henger godt på. Pynten min går for det meste i vinrød, rosa, mørkegrønn og masse gull, forteller gartnerspiren vår, Mari Halvorsen om sitt første juletre.

Mitt juletre Mitt juletre

Mitt juletre