Det er fremdeles salg hos oss på Oddernes gartneri. Flere av tilbudene fra sist uke fortsetter, mens andre varer settes ned ytterligere. Både i hagesenteret og i vår hagemøbelavdeling kan du gjøre noen svært gode kjøp nå!

Vi gir nå 30% på alle frukttrær!

30% på alle frukttrær.

Salget fortsetter på Oddernes

Vi har snakket med vår gartnerspire Mari Halvorsen om planting på høsten. Mari er ferdig utdannet gartner neste sommer og hun forteller at sensommer og høst er en flott tid for planting.
– Det er en tid der det er fuktigere i jorda, slik at busker og trær får god tid til å utvikle røttene og etablere seg. Hos oss finner du nå et stort utvalg av flerårige busker og trær. Vi begynner å tømmes for stauder, men du kan fremdeles sikre deg 3 for 2 på det som er igjen.

Gode gartnertips fra Mari Halvorsen i ukens blogg.

Mari Halvorsen anbefaler planting på sensommer og høst. – Da slipper du all vanningen som kreves på sommeren!

Mari anbefaler en tur innom oss i løpet av uken som kommer. – Vi har supermasse fine busker, trær og vintergrønne planter inne. Det er ikke utplukket selv om det er salg. Fra torsdag til søndag får du 50% på roser og vintergrønt, 30% på frukttrær, 3 stk. Asters for 100,-, 2 stk. Krysantemum til 100,- og ikke minst 50% på alle utekrukker. Velkommen inn, vi hjelper deg så gjerne!

I hagemøbelavdelingen finner du også svært gode tilbud. Denne uken får du Weldon møbelgruppe, med puter som tåler regn, til 10999,- (Veil 17990,-).

Nå får du 50% på alle roser hos oss!

50% på alle roser.

50% på alle vintergrønne planter.

50% på alle vintergrønne planter.

Vi gir deg 50% på alle utekrukker torsdag til søndag!

Utekrukker 50% torsdag til søndag.

Velkommen!