Si det med blomster! I vårt fantastiske binderi har vi blomsterdekoratører som synes det er gøy å jobbe kreativt og tar utfordringer på strak arm. Ønsker du hjelp til begravelse, barnedåp, jubileum, selskaper eller andre anledninger, kan du trygt ta kontakt. Våre tre dekoratører har hele 46 års erfaring til sammen.

oddernes-gartneri-si-det-med-blomster

Våre blomsterdekoratører: Carina Stusvig, Therese Skarpeid Wathne og Linda Brandsnes Nordaunes

Store på begravelse

Vi tilbyr alt innunder binderi, men brud har vi valgt å sette bort til vår filial, Røsstad blomster, på Kiwi Lund.
– Vi måtte velge bort brud fordi det er spesielt tidkrevende, sier Carina Stusvig.

Til gjengjeld er vi store på begravelse og lager mye innen sorgbinderi. Alt fra kiste-dekorasjoner, kranser, pynt i kirken til hjerter og buketter.
Vi tilpasser oss kundens ønske og behov. Det er viktig for oss at kunden skal ha sitt preg på seremonien for en minneverdig avslutning, forteller Therese Skarpeid Wathne.

Si det med dekorasjoner og buketter

Dekoratørene har til enhver tid ferdige dekorasjoner og buketter. Jentene lager opp fortløpende og da etter sesong eller anledning. Nå står morsdag og valentines for tur og da lager jentene noe pint i den anledning.
– Vi lager selvsagt også på bestilling og tilpasser etter kundens ønske, legger Linda Brandsnes Nordaunes til.

Sesongens blomster

Nå er det tulipansesong frem til april og da selger vi mye buketter. Tulipaner kommer i nesten alle regnbuens farger og minner oss om hvilken årstid vi går i møte. De fleste av oss er glad i tulipaner. I lyden av dem. I en enkelt bukett eller sammen med gåsunger eller blåbærlyng. Friske og klassiske.
– Vi følger alltid sesongens blomster og det gir stor variasjon i jobben vår, forteller Carina.

Velkommen inn til oss om du ønsker hjelp til begravelse, barnedåp, konfirmasjon, jubileum, firmafest, morsdag eller valentines. Vi hjelper deg med alle anledninger.
– Vi treffer folk i alle livets faser. I glede og sorg. Det er en av de fine tingene med denne jobben, avslutter Linda.

oddernes-gartneri-si-det-med-blomster    oddernes-gartneri-si-det-med-blomster