Den grønne bølgen surfer videre. Det er både trendy og gir et behagelig innemiljø. Vi har nå fått inn masse nye planter og gir deg 3 for 2 på alle sammen!

Nå får du 3 for 2 på alle grønne inneplanter!

Stell av grønne planter

Grønne planter gir et friskt og behagelig inneklima. Hos oss finner du plantesorter som passer til alt fra en mørk krok til en solfylt vinduskarm. Noen skal ha mye vann, mens andre klarer seg med mindre. Kunsten ligger nemlig ofte i rett plassering og riktig mengde vann. Enkelte planter renser inneluften for flyktige organiske gasser, samt tilfører luften oksygen.

Grønne fingre er oppskrytt

Du trenger ikke ha grønne fingre for å få til frodige planter. De fleste planter skal tørke opp mellom hver gang de vannes og er veldig glad i romtemperert vann. Litt gjødsel i vinterhalvåret gjør godt. Dessuten er plantene glad i en jevnlig dusj med sprayflaske og du kan gjerne tørke støv av dem i blant.

Hvis potten etterhvert blir for liten, anbefaler vi at du planter over i en større potte slik at planten får utvikle seg og trives. Disse tipsene er generelle, men for råd om riktig stell av de ulike plantene står våre gartnere klar til å hjelpe deg!

Nå får du 3 for 2 på alle grønne inneplanter! Lise hjelper med med tips og råd til stell av plantene.

Lettstelte planter

  1. Corokia (såkalt spøkelsestre og også sett på som det nye oliventreet)
  2. Monstera (vindusblad)
  3. Pilea (elefantøre)
  4. Zamiokulkas
  5. Sukkulenter