Resten

Alle andre produkter

I vårt hagesenter har vi et bredt utvalg av produkter, alt fra planter og snittblomster til krukker, hageredskaper og kortreiste matprodukter. Vi har egen husdyravdeling og egen kafé med sandwicher, salater og bakst. For ikke å glemme den gode kaffen. Velkommen til oss på Oddernes Gartneri.

Snittblomster og buketter skaper luksus i hverdagen og hva er vel hyggeligere enn å glede noen med en bukett? Utvalget følger årstidene. Våre blomsterdekoratører står klar til å hjelpe deg – enten med å lage en personlig bukett eller gavepakke ferdige buketter. Uten tillegg i prisen så klart!

Inneplanter skaper et levende, mer organisk hjem og gir bedre luft. Om du er på utkikk etter store eller små planter finner du helt sikkert noe du liker hos oss – utvalget er stort i grønne planter, planter med blomster og kunstig fremstilte planter.

Potter og vaser gjør mye for inntrykket når du innreder med planter og blomster. Vi har et godt og variert utvalg i både inne- og utepotter og vaser. Kom innom oss for blomsterkasser, ampler, krukker og vaser.

Sesongplanter følger årstidene og vi hjelper deg med å finne uteblomster etter sesong. Vi har stort utvalg til blomsterkasser og de store krukkene. Planter, kranser, lykter og lys til graven får du også hos oss.

Riktige hageredskaper gjør jobben lettere. Vi har alt fra hagesaks og løvriver til vannslanger og robotgressklippere.

Uteplanter skaper vakre uterom. Utvalget er enormt. En rekke forskjellige typer hekk, klatreplanter, stauder, prydbusker, urter og bærvekster, fantastiske trær. Kom innom vår egen uteavdeling, så hjelper vi deg så gjerne.

Gressplenen er ikke alltid like lett å få til. Du trenger god og næringsrik jord og tid til vedlikehold. Da vil du høyst sannsynlig få et godt resultat du kan koble ut på i sommerhalvåret. Om du ikke ønsker et striglet inntrykk kan du gå for blomstereng, noe for deg som ikke har mye tid til vedlikehold – og humler og bier.

Å dyrke selv er gøy. Enten du dyrker i drivhus, i vinduskarmen eller på terrassen så finner du det du trenger hos oss. Velg blant krydderurter, grønnsaker og blomster. Vi forhandler også drivhus.

Jord og gjødsel er viktig uansett om du planter innen- eller utendørs. God jord er vesentlig for et godt resultat. Vi guider deg så gjerne gjennom vårt utvalg av spesialtilpasset jord og gjødsel.

Sesongvarer er vi også store på. Om du skal ha ny grill, hagemøbler (link) eller ved i vintersesongen – kom inn så hjelper vi deg.

Kom innom!

Adresse

Bjørnebakken 1
4631 KRISTIANSAND

Vi har gratis parkering!

Kontakt oss

+47 380 90 202
post@oddernesgartneri.no

Åpningstider

Mandag - fredag: 09:00 - 19:00
Lørdag: 09:00 - 18:00
Søndag: 12:00 - 18:00

Send oss en melding!

Vi er en del av Hageland gruppen